·

Viata de noapte in Tenerife

Toata lumea stie ca daca vrei sa petreci o noapte in Tenerife, Playa de las Américas este cel mai bun loc de pe insula. Muzica din abundenta, oameni veseli si voie buna sunt ce vei gasi in aceasta mica zona de pe insula. Dar Tenerife are mult mai multe locuri, asa ca aici va aducem ghidul nostru pentru a gasi cele mai bune locuri pentru viata de noapte de din Tenerife.

Papagayo / Sursa: traveller.easyjet.com

Plaja Las Américas si zona din jurul centrului comercial Verónica sunt cele mai pline de viata locuri de pe coasta de sud a insulei. Mii de tineri vin in acest loc plin de culoare. Renumit pentru petrecerile sale celebre neintrerupte, baruri moderne, pline de viata si cu o distractie ne mai vazuta, mai ales daca ai sub 25 de ani. Cei mai buni DJ internationali se intalnesc in acest mic loc de pe planeta pentru a crea o atmosfera de neuitat.

Vei asculta melodii ale unor artisti care nu se demodeaza niciodata, cum ar fi Tina Turner, Neil Diamond, Billy Idol si Rod Stewart sau mai recente precum Black Eyed Peas si Kings of Leon. Recenta deschidere a Hard Rock Café din Playa de las Américas si-a consolidat si mai mult pozitia ca centru turistic al vietii de noapte din Tenerife.

Monkey Beach Club

Sursa: Monkey Beach Club

Monkey Beach Club (Avenida Rafael Puig, 3, Adeje, Playa de Las Américas, Tenerife)

Deschis in fiecare zi. Situat pe frumoasa Plaja Troya, Monkey Beach Club, cu vedere la Atlantic, este fara indoiala, unul dintre cele mai tari locuri pentru a savura o bere rece sau un cocktail in Tenerife. Apusul de soare vazut din clubul Monkey este unul dintre cele mai frumoase de pe insula. Iar privelistea este sporita de o intindere frumoasa de nisip auriu si de insula La Gomera in departare, in timp ce Soarele dispare in spatele orizontului.

Papagayo Beach Club

Papagayo Beach Club – Las Americas

Papagayo Beach Club (Avenida Rafael Puig y Lluvina 2, Adeje, Playa de Las Américas, Tenerife)

Deschis zilnic de la 10.30 la 5.00. Papagayo Beach Club, situat pe Plaja Troya, este un chillout bar si club de noapte. Un loc foarte frumos pentru o bautura, o seara distractiva si eleganta. Nu departe de Centrul Playa de Las Americas. Un loc rafinat si selectiv, cu un serviciu de inalta calitate. Papagayo prinde viata cu muzica house mai moderna. Locul este grozav si pentru micul dejun pe plaja.

La Terrazza del Mare

Sursa: laterrazzadelmare.com

La Terrazza del Mare (CC Salytien. Playa de Troya – Las Americas, Tenerife)

Alt club cu vedere la Playa La Troya, La Terrazza del Mare este renumita pentru apusul soarelui, bucataria de inalta calitate si cocktail-urile sale. Un loc grozav daca cauti un amestec de relaxare si distractie.

Daca esti in cautare de relaxare, continua sa citesti ghidul nostru cu cele mai bune plaje din Tenerife

Similar Posts