·

Cele mai bune plaje din Tenerife

Insulele Canare sunt o comoara in mijlocul Oceanului Atlantic datorita bogatiei florei si faunei lor.

In nord-vestul Africii, foarte aproape de sudul Marocului si nordul Saharei, se afla arhipelagul, alcatuit din opt insule, fiecare avand o serie de particularitati care le fac foarte speciale.

Insulele Canare sunt cea mai populata si extinsa regiune a Macaroneziei, motiv pentru care ofera locuitorilor si vizitatorilor sai posibilitati naturale nesfarsite precum munți, vulcani, plaje, bazine naturale, zone desertice si locuri cu vegetatie abundenta, tipice subtropicalelor.

Mai exact, insula Tenerife este cea mai mare dintre toate. Aproape jumatate din suprafata sa se afla sub Reteaua Canarelor de Arii Naturale Protejate. Din acest motiv, peisajele pe care le are Tenerife sunt deosebit de maiestuoase si variate in functie de orientare (nord/sud) si inaltime. De aceea, aici poti gasi plaje usor accesibile turistilor.

In plus, 67,14 km de coasta apartin plajelor. In nord predomina plajele cu nisip negru si pietris; iar in sud se remarca plajele de nisip mai fin si cu tonuri mai deschise. Datorita climei bune de care se bucura Insulele, este posibil sa te bucuri de plaje aproape tot timpul anului.

Insulele Canare sunt un motor foarte important al sectorului turistic, in special Tenerife. Una dintre cauze este vremea si, bineinteles, plajele. Milioane de turisti viziteaza insula in fiecare an in cautarea plajelor pe placul tuturor. Chiar si plajele indepartate si greu accesibile incep sa ajunga la moda.

Clima sa incredibila atrage multi turisti pe tot parcursul anului. Daca te gandesti la o vacanta cu copiii, sau poate o escapada romantica cu partenerul tau, sau o saptamana de vacanta cu un grup de prieteni si multa distractie atunci Tenerife este destinatia ideala.

A fost de ajutor acest articol?
DaNu

Similar Posts