Acasa » Bilete de avion » Bilete avion Timisoara

Zboruri ieftine catre Timisoara

Descopera Timisoara

Timisoara este al treilea oras ca marime din Romania si o unitate universitara esentiala. Situata in vestul tarii, Timisoara este gandita la capitala informala a Banatului. Timisoara are cea mai mare colectie de structuri istorice din Romania. parcurile au dat orasului Timisoara faima de „Mica Viena” si „Orasul Parcurilor”

Istoria Timisoarei

Numele Timisoarei provine de la raul Timis, numit de romanii din antichitate Tibisis. Timisoara a fost atestata documentar pentru prima data in jurul anului 1212. In anul 1175 se afirma judetul Timis, insa nu se afirma ca Timisoara ar fi cu siguranta facilitatea sa financiara si administrativa.

Situata intr-un factor tactic, Timisoara a devenit din ce in ce mai vitala in Campia Banatului. Timisoara s-a dezvoltat foarte mult in timpul puterii regelui Carol Robert de Anjou, care a dezvoltat un palat imperial chiar aici, iar in timpul anarhiei feudale a mutat capitala Ungariei la Timisoara.

In istoria moderna, Timisoara este orasul in care transformarea din 1989 a izbucnit pe 16 decembrie, ceea ce ar aduce cu siguranta rasturnarea lui Nicolae Ceausescu si a programului comunist din Romania.

Cand sa mergi la Timisoara?

Timisoara este un oras care poate fi vizitat in orice moment al anului. Nivelul obisnuit de temperatura in Timisoara este de 11 niveluri C, cu impact meteorologic al maselor de aer cald din Marea Adriatica si Marea Mediterana.

Ce sa faci in Timisoara?

Timisoara ofera celor care se opresc pe meleagurile sale o mare varietate de zone de escala cu trecutul, vestigii istorice, organizatii stiintifice si sociale, muzee si galerii de arta, teatre si sali de concerte, unitati tipice de luat masa, dar si cluburi de noapte sau baruri.

Timisoara este un oras modern, influentat de diversele cartiere etnice care locuiesc chiar aici. Cinematograful din Timisoara, care prin cele trei teatre de stat (pentru prima data in Europa): Teatrul National, Teatrul German si Cinematograful Maghiar ofera eficienta in toate cele trei limbi.

Patrimoniul social al Timisoarei este completat de Filarmonica Banatului, Galeria Banatului din Timisoara (unitatea are diverse ramuri, constand din Galeria de Arta, Etnografie, Galeria Satului Banatului si un Muzeu al Viorilor) si diverse galerii de arta.

Printre cele mai importante atractii turistice din Timisoara se numara: Castelul Huniade (cea mai veche cladire din Timisoara), Palatul Dicastery (fosta casa a guv-ului Banatului din Timisoara), Palatul Baroc, Sanctuarul Mitropolitan, Sanctuarul Romano-Catolic, Piata Victoriei (locul in care Timisoara a fost declarata pe 20 decembrie primul oras total liber din Romania), Piata Maria (locul unde a inceput Revolutia din 1989). bijuterii si haine manuale, dar si pretioase, realizate de designeri de renume mondial, va recomandam si Iulius Shopping center, un mare mall din Timisoara.

Cum ajungi la Timisoara?

Daca esti tentat de un bilet de avion, este minunat sa recunosti ca Timisoara are terminalul Traian Vuia International Flight, al 2-lea ca marime din Romania dupa Otopeni.

Alaturi de transportul aerian, Timisoara este un nod de tren in instalatia celei mai dense retele feroviare din Romania, care permite conexiuni cu orase esentiale din Romania si Europa.

Bilete avion catre Timisoara

Doresti sa economisesti bani la urmatorul bilet de avion? Verifica ultimele noastre oferte speciale si reduceri! Indiferent daca esti in cautarea ofertelor de ultima ora sau doresti sa gasesti cea mai buna oferta pentru o anumita destinatie, noi iti oferim cele mai bune oferte pentru zboruri low cost.

Poti gasi la noi o multime de zboruri ieftine. Zborurile ieftine sunt o modalitate excelenta de a economisi bani in concediu. Exista mai multe moduri de a descoperi zboruri ieftine, printre care utilizarea agentiilor de turism online, cautarea ofertelor pe site-urile companiilor ce pun la vanzare bilete de avion, cautarea reducerilor la cazari si ale serviciile de inchiriere de masini. De asemenea, poti folosi companii aeriene cu reduceri pentru a obtine zboruri ieftine.

Lowcost.ro are toate promotiile companiilor aeriene intr-un singur loc. Daca esti in cautare de bilete avion ieftine cu escale sau conexiuni inteligente, atunci lowcost.ro iti vine in ajutor. Poti gasi aici bilete de avion catre Timisoara la cele mai mici preturi.

Iti punem la dispozitie cele mai ieftine bilete avion in cateva minute datorita motorului nostru de cautare, care acopera rute de zbor cu peste 300 de companii aeriene. Rezerva un zbor acum si profita de cele mai bune preturi.

Lowcost.ro utilizeaza un sistem integrat de comunicare cu toate companiile aeriene de bilete avion, care poate asigura conexiuni catre orice parte a lumii la preturi avantajoase, generand rute unice.

Iiti oferimi multe oferte de zboruri de la mai multi furnizori, astfel incat poti gasi cu usurinta cele mai bune oferte, potrivite pentru tine..

O strategie excelenta pentru a obtine ofertele cele mai bune poate fi sa te asiguri ca rezervi si calatoresti la momentele optime. Tariful biletelor de avion catre Timisoara variaza pe tot parcursul anului in functie de cererea sezoniera. Vei gasi aici cele mai mici tarife pentru drumuri dus intors in Timisoara.

Alertele de pret pentru Timisoara

Completeaza formuarul de mai jos si fii primul care afla cele mai bune preturi ale companiilor aeriene pentru Timisoara


Salveaza bani la urmatorul zbor catre Timisoara

Companiile aeriene ofera diferite tipuri de zboruri, fiecare tip cu propriul set de reguli si restrictii. Cele mai ieftine bilete sunt de cele mai multe ori cele mai restrictive, in timp ce companiile care ofera mai multa flexibilitate costa mai mult.

Biletele flexibile iti pot economisi bani si timp in calatorii. Sunt perfecte pentru excursii last minute sau daca doresti sa vizitezi mai multe destinatii intr-o singura vacanta.

Cele mai multe companii aeriene ofera acum bilete flexibile, asa ca merita sa verifici acest lucru inainte de a iti cumpara biletele.

O alta modalitate de a economisi bani la biletele de avion este sa fii flexibil cu datele si aeroporturile. Daca nu exista un program strict si esti dispus sa calatoresti din diferite aeroporturi, este posibil sa gasesti un zbor mai ieftin.

Mare atentie la data retur si data plecare, in functie de acestea preturi biletelor de avion pot diferi. Intodeauna cu cat durata de calatoriei dus intors este mai mare, cu atat biletul este mai ieftin. De asemenea, tariful de avion catre Timisoara variaza de-a lungul anului in functie de cererea sezoniera.

Daca intentionezi sa iti adaugi un bagaj de cala sau sa adaugii un bagaj de mana, verifica daca compania aeriana oferta si bilete de avion ce includ bagaje. Daca nu, verifica daca taxa bagajului este mai mare decat diferenta dintre ofertele de bilete de avion ale altor companii aeriene care ofera bagaje de cala/de mana gratuit in schimbul unui tarif de zbor mai mare.

 

 

Top destinatii populare


Top companii aeriene