lowcost.ro

AcasaSOLICITA O OFERTA LOWCOST PERSONALIZATA
SUPORT ONLINE LOWCOST:
REZERVARI BILETE AVION BUCURESTI: 021-4110604 / 021-3105215-374787; 0764-403306 / 0764-403307
ym ym ym ym ym ym
REZERVARI BILETE AVION CONSTANTA: 024-1521242 /0241-642648 / 0241-540804 / 0241-550125
MOBIL: 0764-403300 / 0764-403301 / 0764-403302 / 0764-403304 /0764-403305 / RDS: 0241-550125
ym ym ym ym ym ym
REZERVARI BILETE AVION MANGALIA: 0241-754550 / 0764-403303 ym

PRECIZARI IMPORTANTE BAGAJE DE MINA

Noile restrictii privind continutul bagajelor pentru calatoriile cu avionul pe toate aeroporturile din Uniunea Europeana
23 noiembrie 2006 In scopul protejarii impotriva unor posibile amenintari cu lichide explozive, Uniunea Europeana a adoptat noi reguli de securitate prin care sunt restrictionate cantitatile de lichide pe care le puteti transporta. Aceste reguli se aplica tuturor pasagerilor, la punctele de plecare de pe aeroporturile tarilor membre ale Uniunii Europene, indiferent de destinatia aleasa. Aceste masuri trebuie interpretate in sensul ca, la punctele de control, bagajele de mana vor fi verificate si in ceea ce priveste cantitatea de lichide permisa, precum si pentru alte produse considerate prohibitive. Trebuie inteles ca noile reguli nu se refera la bauturile cumparate din magazinele aeroporturilor localizate dupa punctul de control, unde trebuie sa arati cartea de imbarcare, sau de la bordul avioanelor apartinand companiilor aeriene care opereaza in Uniunea Europeana.Care este elementul de noutate?Va rugam sa retineti, atunci cand va faceti bagajul, ca este permis sa transportati o cantitate mica de lichide in bagajul de mana. Aceste lichide trebuie sa fie impachetate in recipiente continand maximum 100 ml fiecare. Acestea trebuie sa fie impachetate in pungi transparente de plastic, sigilabile, si nu este permisa o cantitate mai mare de 1 l / persoana (vezi foto alaturata).
Lichidele admise sunt :
* Apa si alte bauturi, supa, sirop
* Creme, lotiun i si uleiuri
* Parfumuri, spray-uri
* Geluri, incluzand geluri de par si de dus
* Tuburi sub presiune cum ar fi spuma de ras, de par sau deodorante
* Tuburi, incluzand pasta de dinti
* Mixturi semilichide
* Rimel
* Orice alt produs similar din punct de vedere al consistentei

Ce ramane neschimbat:
In continuare:
* Puteti transporta toate aceste produse in bagajul la cala. Noile reguli se refera doar la bagajul de mana
* Puteti transporta in bagajul de mana medicamente si suplimente nutritive, incluzand mancare pentru copii, pentru a fi folosite pe timpul transportului. Este posibil sa vi se ceara o dovada a faptului ca aveti nevoie de aceste produse.
* Este permisa cumpararea de produse lichide cum ar fi parfumurile si bauturile din locurile pozitionate dupa punctele de control, respectiv acelea unde trebuie sa arati cartea de imbarcare, sau de la bordul avioanelor unei companii aeriene care opereaza in Uniunea Europeana.
Daca acestea sunt vandute in ambalaj cu sigiliu de siguranta, nu le deschideti inainte sa treaca de punctele de control, in caz contrar vor fi confiscate.
* Daca aveti tranzit intr-un aeroport EU, nu deschideti ambalajul inainte sa treceti de ultimul punct de control – altfel, acestea vor fi confiscate la punctul de control.Toate aceste produse lichide sunt permise in plus fata de cantitatile sigilabile din pungile de plastic mentionate anterior.Pe aeroport va rugam sa respectati urmatoarele reguli pentru a facilita controalele: * sa aratati toate produsele lichidele pe care la aveti la dvs la punctele de control
* sa dezbracati haina sau jacheta- aceasta va fi scanata separat, in acelasi timp in care dumneavoastra veti fi supus controlului
* sa scoateti din bagajul de mana laptop-urile si alte aparate electronice mai mari –acestea vor fi scanate separat, in acelasi timp in care dumneavoastra veti fi supus controluluiDaca aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa va adresati personalului specializat din aeroporturi sau agentului dumneavoastra de turism, inainte de efectuarea calatoriei. Va rugam sa fiti cooperanti cu personalul de securitate al aeroporturilor si cu personalul companiilor aeriene.
Aceste conditii au fost elaborate de Comisia Europeana, Asociatia Liniilor Aeriene Europene si Consiliul International al Aeroporturilor .
 

vremea / prognoza | vremea alte tari | munti romania | conditii rezervare bilete | conditii generale rezervare | contract | contract colaborare | Autoritatea Nationala ptr Protectia Consumatorului
portal de turism | oferte litoral | rundreise | destination management | cazare online
2021 © Gamma Touristic | politica de securitate | termeni de utilizare | sitemap | regulament pasageri