lowcost.ro

AcasaSOLICITA O OFERTA LOWCOST PERSONALIZATA
SUPORT ONLINE LOWCOST:
REZERVARI BILETE AVION BUCURESTI: 021-4110604 / 021-3105215-374787; 0764-403306 / 0764-403307
ym ym ym ym ym ym
REZERVARI BILETE AVION CONSTANTA: 024-1521242 /0241-642648 / 0241-540804 / 0241-550125
MOBIL: 0764-403300 / 0764-403301 / 0764-403302 / 0764-403304 /0764-403305 / RDS: 0241-550125
ym ym ym ym ym ym
REZERVARI BILETE AVION MANGALIA: 0241-754550 / 0764-403303 ym

INFORMATII VIZA

EMIRATELE ARABE UNITE

 

Reguli de intrare:          Paşaport valabil cu cel puţin 6 luni după data de īntoarcere. Atenţie: īn paşaport nu poate apărea nici o ştampilă, sau īnsemnare legată de Israel, īn caz contrar vi-se interzice intrarea īn ţară!

Administrare viză:        Viza este rezolvată de Neckermann, prin agenţia din destinaţie. La rezervarea vacanţei clienţii vor primi informaţiile necesare! La documentaţia pentru cererea vizei este necesară paşaportul sau o copie scanată, formularul de cerere completat, 1 fotografie, toate predate la Centrul Neckermann cu 14 zile īnainte de plecare. Īn cazul īn care rezervarea călătoriei se face īn intervalul de 14 zile īnainte de plecare, vă putem rezolva viza doar contra unui preţ suplimentar.

 

Taxă viză de turism:

 

  85 US$/pers., care se reţine de pe cardul bancar al clientului.

  (Valabilitate: 30 zile)

 

  Pentru rezervările din oferta de preţ austriacă īn afara taxei de viză percepem un preţ suplimentar de 3000.-Ft, taxă documente.

                                          

Copia vizei o va primii agenţia de turism, exemplarul original se transferă la aeroport, clientul o-va ridica īnainte de controlul paşapoartelor.

                                     

 

KENYA

 

Reguli de intrare:          Paşaport valabil cu cel puţin 6 luni după data de īntoarcere. Este necesară viză.

Administrare viză:        Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Bucureşti.

 

 

TANZANIA - ZANZIBAR

 

Reguli de intrare:          Paşaport valabil cu cel puţin 6 luni după data de īntoarcere. Este necesară viză. Perioadă maximă de şedere: 90 zile.

Administrare viză:        Se plăteşte pe loc, la intrare īn ţară.

Kiutazįs:                       Se plăteşte pe loc, la ieşire din ţară.

 

 

MAURITIUS

 

Reguli de intrare:          Paşaport valabil cu cel puţin 6 luni după data de īntoarcere. Este necesară viză, care se eliberează la intrare īn ţară, pentru maxim 14 zile.

 

INSULELE SEYCHELLE

 

Reguli de intrare:          Este necesară viză. 

Administrare viză:        Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Bucureşti.

 

THAILANDA

 

Reguli de intrare:          Paşaport valabil cu cel puţin 6 luni după data de īntoarcere. Este necesară viză. Perioadă maximă de şedere: 90 zile.

Administrare viză:        Ambasada Thailandei īn Romānia. 020953 Bucureşti, Str. Vasile Conta nr.12, sector 2.

Se cere 1 fotografie şi este valabil pentru 60 de zile. Se eliberează şi la intrarea īn Thailanda, viză cu valabilitate de 15 zile, este necesară 1 fotografie, preţul este cca. 1000 THB (cca. 6000 Ft), dar elaborarea acestuia durează foarte mult (chiar şi 3 ore, şi nu putem reţine autocarul de transfer din cauza celorlalţi călători!). Din această cauză vă rugăm să rezolvaţi viza īncă īn Bucureşti. Acest lucur se poate rezolva şi prin Centrul Neckermann. Avem nevoie de formularul de cerere completat, 1 fotografie şi paşaportul īn original, la preţul de 6500.- Ft + 3000.- Ft (taxă administrare documente).

Plecare:                         Taxă obligatorie de achitat la plecare: īn Bangkok cca. 500,-THB/pers., Phuket cca. 700,-THB/pers., respectiv īn Koh Samuin 300,-THB/pers. (la alte curse interne īn general 50,-THB/pers).

 

 

INSULELE MALDIVE

 

Reguli de intrare:          Este necesară viză, care se eliberează la intrare īn ţară, pentru maxim 30 zile.

 

 

INDIA

 

Reguli de intrare:          Paşaport valabil cu cel puţin 6 luni după data de īntoarcere. Este necesară viză. Perioadă maximă de şedere: 90 zile.

Administrare viză:        Ambasada Indiei īn Romānia. Str. Mihai Eminescu nr. 183, sector 2.

 

BRAZILIA

 

Reguli de intrare:          Paşaport valabil cu cel puţin 6 luni după data de īntoarcere. Viza este obligatorie doar īn cazul şederii mai lungi de 90 de zile.

 

VENEZUELA

 

Reguli de intrare:          Persoanele cu cetăţenie maghiară care intră īn ţară cu scopuri turistice pot călătorii maxim 90 de zile fără viză pe teritoriul Venezuelei, la intrarea īn ţară vor completa formularul pentru cartela de turist DEX-2. Cartela se va completa de două ori, şi se va semna. La intrare organele oficiale vor verifica datele din paşaport şi cele de pe cartela completată, şi o vor ştampila. Un exemplar va rămāne le organele oficiale, celălalt va trebui păstrat pe tot parcursul şederii, şi predat la plecarea din ţară.

 

TOBAGO

 

Reguli de intrare:          Paşaport valabil cu cel puţin 6 luni după data de īntoarcere. Perioada maximă de şedere: maxim 30 zile. Nu este necesară viză.

Propunere la intrare:    Vă rugăm să aveţi īn vedere, ca la intrarea īn Tobago să nu purtaţi īmbrăcăminte tip militar („Military Look”). Īn caz contrar īmbrăcămintea va fi confiscată.  

 

 

COSTA RICA

 

Reguli de intrare:          Paşaport valabil cu cel puţin 6 luni după data de īntoarcere, perioadă maximă de şedere 90 zile, cu dovada unei acoperiri financiare. Biletul de avion trebuie să fie valabil dus-īntors.

 

 

JAMAICA

 

Reguli de intrare:          Paşaport valabil cu cel puţin 6 luni după data de īntoarcere. Este necesară viză.

Administrare viză:        Se eliberează la intrarea īn ţară.

 

           

REPUBLICA DOMINICANĂ

 

Reguli de intrare:          Paşaport valabil cu cel puţin 6 luni după data de īntoarcere. Viza se eliberează la intrarea īn ţară.

 

CUBA           

Reguli de intrare:          Paşaport valabil şi viză. Cartela de turist obligatorie la intrare īn Cuba se poate cere şi prin Centrul Neckermann, preţul: īn cazul rezervării prin Neckermann 20 USD / pers., altfel 25 USD / pers.

 

MEXIC

 

Reguli de intrare:          Paşaport valabil cu cel puţin 6 luni după data de īntoarcere. La sosire se va completa cartela de turist. Formularul se va păstra, pentru că la plecarea din ţară trebuie predată la organele oficiale. Perioada maximă de şedere: 90 zile.

 

 

vremea / prognoza | vremea alte tari | munti romania | conditii rezervare bilete | conditii generale rezervare | contract | contract colaborare | Autoritatea Nationala ptr Protectia Consumatorului
portal de turism | oferte litoral | rundreise | destination management | cazare online
2021 © Gamma Touristic | politica de securitate | termeni de utilizare | sitemap | regulament pasageri